torsdag 20. mai 2010

Kopptuer og kjøkken...

I Blogglandia får man en del inspirasjon :)  I vår har det blitt strikket en del kopptuer rundt omkring i Norges land :)  Også på denne adressen!  Det er fint å ha slikt kosearbeid på hytta, på  bilturen, foran tv´en...

Garnet som her er benyttet, er blandingsgarnet Tuva fra Europris.  Oppskrifter fins på bloggene til Tovepia og Tonemor.  Stikk gjerne også innom bloggen til Strikk og Tøys, som også har fått seg noen fargerike kluter ;)Synes de hjemmestrikkede klutene blir så fine, så det spørs om de blir tatt i bruk ;)  Kanskje de bare blir hengende og pynte opp ny-kjøkkenet...

Apropos ny-kjøkken; på tide med litt oppdatering på prosjekt kjøkken;

Nå er glassfiberstrien revet.  Det var virkelig et støvete og stikkende arbeid...  


Det ser riktig shabby ut i spisekroken....


Veggen mellom kjøkkenet og kammerset er revet, og kjøkkenet er blitt dobbelt så stort. Masse jobb enda før det blir ferdig... Her skal det pusses, sparkles, tapetseres, tak og vegger males, golv skal legges (klikk,klikk..)


Den nye kjøkkenkroken begynner å bli ferdig


Ikke alle skapdørene er kommet på plass.  Noen av skapdørene har også den blå beskyttelsesplasten på... Slik ser det ut etter at benkeplata og vasken er kommet på plass.  PS. Unnskyld rotet!Brått var arbeidsuka nesten over og ny langhelg!  Begynner virkelig å bli bortskjemt! Herlige mai!  Det lover ikke det beste været for helga, men det gjør ingenting.  Kos dere og ha en deilig pinse-helg!

7 kommentarer:

Tovepia sa...

Visst må du bruke dem, det finnes ikke bedre tuer, og de holder seg flott i vask! Dere har litt å holde på med, men sannelig blir det lekkert!

Kos deg ordentlig i pinsehelga og klem fra meg;)

Beate sa...

Flotte kluter du... Hadde nok gjort seg med et par blå/turkise sånne her i Bodø også. Hint, hint.. Så stort kjøkkenet ble. Blir nok et koselig sted å sitte på når vi kommer innom. God pinsehelg. På hytta?

Tonemor sa...

Klart de klutene må brukes. De er verdens beste.
Kjøkkenet ditt blir nydelig. Godt med stort kjøkken? Det er noe jeg også ønsker meg.
Ønsker deg en god helg
Klem Tone

Strikk og tøys sa...

Så utrolig deilig med større kjøkken! Kan det noen gang bli for stort? Mye jobb, men resultatet ser ut til å bli flott :-)

Blir klutene, de er supergode og det føles litt ekstra godt å vaske med de man har laget selv :-)

Riktig god helg!

Christin og Basco sa...

Har hørt at de hjemmelagde klutene er knallgode i bruk, så bruke dem må du nok ;)
Artig å se fremskrittene på kjøkkenet, stort og fint blir det.

En annerledes 17.mai frister til gjentagelse, vi traff på 4 personer der ute, ellers var vi helt alene.
Nyt langhelgen :)
Klem

Turid sa...

Hei på deg- fant deg via stubbetufsa- likte bloggen din , fant ut at æ ville linke til deg.....så oppdaga æ jo at vi bor i smme fylke -artig! Håper det greit at æ linker te deg..?

Fattigfolket sa...

Veldig fine kluter!

Marie

Related Posts with Thumbnails

Følgere