onsdag 23. november 2011

Kreative damer...

I helga var det snescootermesse her i Lakselv.  En årlig happening, og det et er ikke bare kjøretøy som er til salgs under messa.Jeg kjøpte meg nye pulsvarmere hos Greiner Design fra Alta :)  Fant ikke ut at damen hadde hjemmeside eller blogg...


Ullstoff med symaskinbrodert hjerte på den ene og applikert hjerte på det andre :) Var de ikke ♥søte? ;)

Mere hjerter:


Alderen tynger (he,he) og 50-års øyne blir slettes ikke bedre.  Lesebriller er et must.  Dette søte brille-etuiet fant jeg på standen til to flittige Lakselv-damer :)  Hege, med bloggen hoshege , sysler med diverse hobbyer som søm,kort laging og litt strikking.  Kjersti, med bloggen Mikkje, er lidenskapelig lappetekniker, men strikker, hekler og sysler også med mye annet. Anbefaler dere å ta et besøk innom disse kreative damene :)

Og når jeg presenterer pene håndarbeider;


Ei annen Lakselv-blogger er min kusine Edel, med bloggen Edel s bloggHun skriver om hverdagen, håndarbeid og blomster. På hjemmeadressen til Edel kan man også besøke en av Lakselv fineste hager :D  Se det enkle, men flotte scrapbook-invitasjon hun har laget :)  Syns den var så fin at jeg måtte vise den fram :)) Ingen hjerter, men prikkesøtt ;)
Det er flott at det finnes så mange flittige og kreative damer rundt omkring som gjør hverdagen fin :)  Pent håndarbeid gjør en så glad :)) 

Kjenner du ei, eller to, eller tre (eller flere) som gjør deg så glad?
Ha fine dager mot helg!

10 kommentarer:

Stubbetufsa sa...

Søte pulsvanter.
Og gratulerer med vel overstått! Så fine bord og dekorasjoner du hadde laget.
Og så mange flotte gaver. Heldiggrisen, om en måned får du nye!

Tonemor sa...

Så utrolig mange flinke folk det er rundt omkring. Her hadde du fått tak i mye fint.
Ønsker deg en fin torsdag.
Klem Tone

bente sa...

oj de var utrolig søte :-)

Tino sa...

Ja det er mange flinke og kreative mennesker. Lekre pulsvanter!
Klem T

edel sa...

Jøsses nå ble æ overraska over å se kortet på bloggen din. Æ e nok ikke av de store kort produsentan som lager masse fint og flott. Men æ må si at æ ble fornøyd med resultatet og at det til slutt ble riktig dag på teksten.Gleder meg.

Smått og stort sa...

Så flotte pulsvanter! Takk for koselig kommentar inne hos meg- alltid kjekt å se nye fjes her inne i blogglandia :) Og ja- jeg kjenner mange utrolig flinke og kreative damer :) Har vært på en liten julemesse i dag og damene der hadde MASSE fint!
Hilsen Sissel

EllenSand sa...

Mye fint du viser her. Pulsvarmerne var virkelig fine. Spesielt det med rød hjerteknapp. Og så likte jeg veldig godt pleddet under her med ruter. Knallstilig!
Ellen :)

Solveig sa...

De pulsvantene var skikkelig flotte - noen er utrolig flinke til å komme på gode ideer.

AnKa sa...

Wow de pulsvarmerne var lekre. Gøy å lese at de du handlet hos har blogger. og jeg linker til to av damene og deg;)
Ønsker deg ei flott adventshelg.

Eli Kristin sa...

ÅÅååå, så mye flott! Jeg elsker personlige, hjemmelagede ting. Heldige du, Randi - mye flott og kreativt der ute. Det er artig på messer, men selv har jeg ikke komt meg på en eneste en nå før jul. Har jo epla.no også, thi-hi! :D

Flotte ting du fant deg!

Related Posts with Thumbnails

Følgere