lørdag 20. februar 2010

God morgen!!

Første natta i nytt hjem! Og vi har sovet godt, selv om fruen i huset våknet litt over 6 og vekket hele huset på en lørdagsmorgen!
Vi sov på det store hvite rommet på loftet.

Det man har å gjøre en lørdagsmorgen er å sy gardiner. Vi har ikke spandert på oss nye, men de gamle fra sjølveste Ellos er blitt for lange... Vokst ?? :)

Dette vinduet mangler foreløpig de nevnte gardinene. Og; det er vindusbrett i dette huset. Det manglet der vi bodde forleden. Reinene fra Pentik OY har fått ny foreløpig plass. Siden vi tenkte vi skulle bo litt i huset før vi henger opp lamper, har vi satt levende lys i alle stuevinduene. Litt romantisk lys blir det da utover kvelden...;)

Her slipper fruen i huset å sy...

Utsikten fra vinduet mot øst går mot hagen. Foran det store furutreet står et solur. Det skal pusses og males når det våres igjen.... :) Skjønt; været vi har nå, minner ikke mye om vår. I dag er det fremdeles - 24 gr ute, men heldigvis vindstille!

Fuglebrettet står også bare og venter på småfuglene. Siden huset vårt har stått tomt i mange måneder, flyr fuglene forbi. I dag skal det handles inn litt fuglefrø, da får vi kanskje små fuglegjester etterhvert... Synd at et slik fin matstasjon skal stå ubrukt. Enig, eller??

Her må det jobbes; gardinsying, rundvask og mere pakking på gammel adressen. Og ikke minst; oppakking på ny adresse :)

Ha en god lørdag! Hva har dere å gjøre på en lørdag når solen skinner???

3 kommentarer:

Anne Kathrine sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Liss sa...

Gratulerer med nytt hus, ser jo veldig koselig ut. Ha en fin lørdag i kulda. Her i Wales e det sol fra blå himmel og nån plussgrader, og nu e det klart for bytur. :)

MajorogMeg sa...

Skal si du er en morgenfugl:)
Vi bodde i huset i flere måneder før jeg begynte og henge opp ting, vel noe så jeg tvert,der, skal det henge:) Dette blir bra:)
-10 her men vi har stiv kuling!!!! Fysj det er kaldt! Jeg pleier ikke klage på været men nå er det rett før gitt...
Lykke til med jobbinga:)

Related Posts with Thumbnails

Følgere