onsdag 24. februar 2010

Nytt kjøkken...

Her i heimen på ny adresse planlegges nytt kjøkken :)  Det eksisterende kjøkkenet ser slik ut:


Kjøkkenet er lite, ca 8 kvadratmeter, og kjøkkeninnredningen er fra slutten av 60-tallet.  Allerede under visningen av huset i midten av januar hadde mannen i mitt liv (det må nevnes at han er snekker) allerede utvidet kjøkkenet :)Her ser dere plantegning over det nye kjøkkenet :)  Der sittegruppa er tegnet inn, der er kjøkkenet akkurat nå.  Veggen inntil eksisterende kammers ved siden av skal rives og ny kjøkkeninnredning føres opp.Vi har foreløpig bare bedt om kostnadsoverslag fra lokale kjøkkenleverandører.  Kjøkkenet skal være hvitt med skifergrå benkeplate, og fruen i huset drømmer om Hvit høyglans :) fra Tema-kjøkken...  Så får vi se om det blir et slikt kjøkken, eller om det blir IKEA.  Det er allerede bestemt at veggene skal males i fargen "Morgendis" (forøvrig et herlig navn)Tredimensjonal tegning.  Planen er foreløpig sjakkrutet flisegolv i selve kjøkkenet og tregolv der sittegruppen er. Det er også planlagt at nykjøkkenet bygges før gammelt blir revet.  Da blir vi ikke uten kjøkken så lenge ihvertfall.  Må si det var en smart løsning :)))  Slik planlegger håndverkere...


Frk. Frida har forresten kommet på besøk og skal gjeste oss noen dager :)  Det er første gangen hun besøker oss på ny adresse, så hele huset er undersøkt før hun slo seg til ro.  Er hun ikke bare helt skjønn??


..... og hun har et hjerte bak i nakken. :)

Nå er nok en dag straks over.  Ha en riktig god natt og drøm søtt!

4 kommentarer:

Tovepia sa...

Sjarmerende det gamle kjøkkenet også, men det nye blir jo helmaks! Vi bor på kjøkkenet, så det er et av de viktigste rommene i huset, synes jeg.
Du har ei lita, kos ei der du også, så litt søtere ut enn Majoren:D
God natt fra meg og klem;)

MajorogMeg sa...

Skjønne Frida med hjerte i nakken:) Jammen er hun grå i ansiktet også:)
Høyglanskjøkken er råstilig...det er drømmekjøkkenet mitt også:)
Ditt gamle har jo sjarm til 1000 men er vel gått ut på dato:)
Takk for koselige kommentarer hos meg. MAjor og jeg har sovet 2 timer i natt...Nå virker han piggere..
Klem fra meg:)

Edel sa...

Hei, Ser ut som at dokker har litt arbeid i fremtiden. Da e det flaks at han du deler kjøkkenbord med e snekker og kan ta arbeidet sjøl. Har faktisk planlagt å plutselig komme på besøk.........men da må du ha hund fast....livredd.
Artig å høre at du forteller om kammerset, det e så hjemme det.Vi hadde det hos oss.
GOD HELG.

Tulip sa...

Flott kjøkken, det er vel kjekt med en handlekraftig mann!
Blir et stort og flott kjøkken til slutt!

Nydelig liten Frida!;)

God helg

Related Posts with Thumbnails

Følgere