lørdag 19. juni 2010

Kor og kunst og hekling...

Tida går utrulig fort nå når vi har fått deilige, lyse sommernetter :)  Akk, nesten to uker siden forrige blogging!

Med ettermiddagene fylt opp med sparkling, pussing, sparkling, pussing osv., strekker tida liksom ikke til. Dessuten har det blitt litt farting, både med koret og i forbindelsen med jobbenDa kan man ikke bare sette seg ned med PC`en, mens mannen i mitt liv sliter med å gjøre hjemmet vårt i stand, da vi mer eller mindre har levd på en byggeplass siden i februar....


Koret har som sagt vært på tur i forbindelse med sin sommeravslutning.  En blå-turkomité (hvor denne bloggersken også var med i) planla og arrangerte hele turen! :) Bildet over er utsiktsbilde fra Nordkapp, hvor koret hadde konsert forrige lørdag! Bildet er lånt fra Joakims facebook-side.

Bildet er lånt fra Per-Oles facebook-side

Bildet over viser det glade koret PorsangerneEn kjempegjeng som var hyggelig å ha med seg på tur til Honningsvåg, Nordkapp og også Kamøyvær, hvor dette bildet er tatt utenfor hos kunsteren Eva Schmutterer

Det kommer ikke flere detaljer fra kor-turen på denne sida ;)  Vil bare si at om du besøker Magerøya og Nordkapp, er det verdt og ta et besøk innom EvArt

Det er ikke mange bildene som festet seg i mitt kamera på turen.  Men slike detaljer;  hekle-inspirasjon fra Trines veske;) :


Veske heklet med oldemors-ruter. 

Litt oppussingstatus i heimen;

Kjøkkenet er ennå hovedprosjektet.  En vegg ble jo revet ned, og den gamle kjøkkeninnredningen og glassfiberstrie ble fjernet. Det har som sagt blitt sparklet og pusset i det uendelige...  Nå er endelig ny tapet kommet på resten av veggene, og er klar til og malesTaket er malt med 2 strøk, men trenger ett strøk til.  Når malingsarbeidene er gjort,  kan vi fortsette med golvet, som vi allerede begynte å legge for par måneder siden. Les om det her.


Det som også skal skje framover er utplanting av sommer-blomsteneI år blir det stort sett plantet ut i potter.  Tror denne sommeren skal brukes til å planlegge hagen, om det blir tid og vær til å sitte ute og nyte sola.

I skrivende stund er det hytteliv, og vi har et deilig hytte-inne-vær! :) Endelig tid til å oppdatere bloggen :))), så det gjør absolutt ikke noe at det regner nå!


Da gjenstår det bare og ønske alle om en fortsatt god helg og kos dere uansett vær!! ;)

3 kommentarer:

Tovepia sa...

Innevær her også;)
Høres ut som en koselig tur i klang og dur;) Nydelig veske!
Skjønner det er mye å gjøre,men det blir sikkert storflott;)

Nyt kvelden i kongelig selskap;) Klem;)

MajorogMeg sa...

Ja, sommer, oppussing og det blir lite tid til blogging. Turen hørtes knall ut:)
Hyttelivet er godt uansett vær. Vi kom hjem fra hytta i dag. Hele helga var en eneste stor regnskur....men vi klipte gress og luka. Fant ut vi ikke gidda vente på sola.
Kos dæ, klem fra mæ:)

Strikk og tøys sa...

Dette så ut som er riktig trivelig tur!

Takk for at du vil være med på min give away :-D

Related Posts with Thumbnails

Følgere