onsdag 18. august 2010

Kattejakt og pjuskede hunder...

Kjæledeggene våre er stort sett til glede for oss hundeeiere.  De blir en del av familien, og har kanskje lett for å bli litt bortskjemt .  Hunden sies jo å være menneskets beste venn :) En ting er i hvertfall sikkert, du har garantert en turvenn!


Vår fastboende hund, Burre, var i løpet av sommeren blitt en særdeles rolig hund.  Ikke noe uvanlig, tenkte vi.  Han var jo tross alt blitt voksen...

Etterhvert ble han også slapp, mista lysten på mat, og da han heller ikke ville drikke vann, måtte vi ta turen innom de flinke veterinæren(e) på den lokale dyreklinikken.  Det viste seg at vofsen hadde en tett spyttkjertel og skikkelig ondt i halsen.  Beskjeden var klar; 1 uke med smertestillende og 4 uker med antibiotika! Nå er det gått en uke, og Burre-gutt er tilbake til sitt gamle jeg... Slettes ikke en så veldig rolig 5-åring.. ;) 


Samme dag som Burre besøkte dyreklinikken, lå også Fridaoperasjonsbordet i Alta.  Hun hadde en ond tann som skulle fjernes.  Under narkosen fikk lille Frida hjerte-stans og måtte gjenopplives! Heldigvis gikk det bra, takket være god hjelp fra Fridas søster (les; matfars datter) som er nyutdannet lege!

Par uker tidligere, før de ble pjusk, var hundene på kattejakt i hagen.  En av nabokattene hadde klatret opp i et tre, til stor irritasjon for våre to firbente venner:

Burre prøver å klatre opp i treet...


Frida tar skikkelig sats og prøver hoppeteknikkenEn skulle ikke tro hun er en gammel dame med et skadet kne... ;)


Men kattepus tar det hele med ro oppe i treet og tenker nok; Ædabæda!

Sommerminne

Nå har vi virkelig fått mørke kvelder også her nord.  Sneen har heldigvis forlengst tint på fjellene, men utetemperaturen frister ikke til verken bærplukking eller toppturer.  Fint å da ha et digert oppussingsprosjekt! :) Har fått malt noen taklister i dag! 

Ha en fin ferd mot helg! Her meldes fortsatt høstvær, men vi skal nok gjøre det beste ut av det  :)) 

4 kommentarer:

Berit sa...

Hei. Skal si der har skjedd mye siden sist jeg var innom. Godt at hundene er på beina igjen. Artig der de skal fange katten :O)
Hørtess koselig ut med matlag, og menyen var fristende, tenker alle satte stor pris på det som ble servert.
Takk for at du deltok på mitt jubileumslotteri, men du ble nok ikke en av vinnerene denne gangen, det kommer nok flere sjangser skal du se.
Ha en fin uke og helg.

Tonemor sa...

Jøss for et dyreliv.
glad det gikk bra med alle sammen.
God helg
Klem Tone

Ulla-Bella sa...

Flotte hunder. Så godt at det gikk bra med dem begge.

Tulip sa...

Så fint det gikk bra med hundene.
Morsomme bilder der de prøver å fange katta i treet! hehe

Related Posts with Thumbnails

Følgere