mandag 31. oktober 2011

Sekundene tikker, minuttene går...

Alltid greit å vite hva klokka er...


Da vi skulle investere i ny klokke til stua, falt valget på denne fra Bohus... :)    Tallene klistres rett på veggen og uret settes midt i.  Klokka ble plassert midt i mellom to av vinduene, og er ca 85 cm i diameter.  Den ses fra hele stua, og det er aldri tvil om hva klokka er :))  Greit for ei som er helt avhengig av og alltid vite hva klokka er...


Kjøkkenklokka "klikka" i går, da den falt i golvet.  Den måtte jo justeres til vintertid, og husmora hadde dessverre ikke hengt den ordentlig opp.  Ingen tvil - ny klokke må anskaffes !
I dag er en dag da man føler at "ingenting" ble gjort.  Et av prosjektene i huset har vært å skifte sikringsskap, og i løpet av dagen fikset elektrikerne det :) Dette innbar at vi var uten strøm i flere timer. Så da fant vi ut at vi skulle avrime fryseboksen (les; pakke ut, føne og skrape is, vaske, og stable tilbake)


Da dukker det alltids opp mye "spennende", he.he.  Nederst i frysern lå en stor pose med tyttebær, litt sammenklemtDisse ble satt på kok, og etterhvert også satt på glass. Og sånn går nu dagan... :)  (og klokka..)Siste utgave av ukebladet Allers påminner også om at dagene (og klokka) gårJulebilag allerede.  Og syns jammen det var julereklame på Tv`en i kveld.


Her har tyttebærglassene fått mere bloggedreis over seg, med sløyfe og greier :)  Og tyttebæra er da herlig julerød :)

Har du også dager da du syns du ikke får gjort noe og lurer på hvor timene ble av?

 

God ukestart til alle som stikker innom! 

PS. Det er bare 55 dager igjen til jul ;)

8 kommentarer:

Tonemor sa...

Det skal jammen være sikkert at tiden raser avgårde. Har så gode planer om at dette rekker jeg, men... nei. til helga kanskje og så er det plutselig jul.
Sånn går no dagan.
Klem Tone

Tovepia sa...

Du har fått et nydelig bad under her!
Artig klokke, dekorativ også!
Tida raser avgårde, det skal være sikkert og visst, og her går det sakte framover med kjøkken, mange detaljer som skal på plass innimellom;)
Ha en fin novemberdag, klem fra meg;)

Havfruen sa...

Godt å se at det er flere som er opptatt av hva klokka er....vi har projectorklokke som lyser i taket på soverommet..MÅ HA!! :))
Klokka fra Bohus var stilig.....
Javisst finnes det dager hvor jeg føler lite blir gjort...litt godt også:)
Men du og du så lekkert bad....det var bare nyyydelig:) Virkelig:))
Ha en fin dag, klem fra meg:)

EllenSand sa...

Innmari stilig klokke. Jeg er også sånn som må ha klokke i alle rom. Antagelig fordi jeg er så glemsk.
Ellen :)

edel sa...

Det var litt av en klokke,nå må alle se hva tia e.
Syns og tia går så fort,kan det ha noe med at vi nærmer oss den magiske 50 års alderen.
Her i huset e det fortsatt maling og pussing. Når vi e lei av å male hjemme drar vi opp til vår gudatter å hjelper de med oppussing.
Gleder meg til å kunne være med å feire dagen din snart.

Restegarn i Nord sa...

Huff ja, spesielt nå for tida. Jeg ramler nærmest ned i sofaen når jeg kommer hjem fra jobb og blir der resten av kvelden. Plutselig er det leggetid, plutselig er det morgen, uka består bare av mandager og fredager.
Hvor blir tida av? -er det rart man ikke får gjort noe??

Josefine sa...

Wow det var litt av en klokke..stilig! Mitt syn er ikke hva det var en gang, så dette var jo en god ide:)

Skal si du er flink som har fått syltetøy på glass. Det er jo så koselig å nyte hjemmelaget til frokost når vinterstormene kommer snikende...Fine små gaver er det jo også.

Klem fra meg

Tina sa...

Så deilig med hjemmelaga tyttebærsyltetøy! Ja, noen ganger kan det lønne seg å gå på oppdagelsesferd i fryseren! :-) Takk for besøket på mn side. Hvis du vil kjøpe billig garn på Ebay, er linken her: http://stores.ebay.com/Yarn-Paradise?_trksid=p4340.l2563

God helg til deg og dine!

Related Posts with Thumbnails

Følgere