lørdag 4. desember 2010

Klovnetrykk og adventskalender...

Første dag i desember kom det hyggelig brevpost til denne adressen.  Inne i konvolutten dukket dette fine rådyret opp...


Vel.... Rådyret var bare selve innpakningen. Men fiiiin innpakning til ei som er vel så mye opptatt av innpakningen som innholdet ;)

Det flotte visittkortet til kreative Barbro, med den fine bloggen Barbros lille atélier.  For de som ikke vært besøkt bloggen hennes før, anbefales det å ta en titt innom.  Kreativ, humoristisk og med et nytt og inspirerende innlegg hver dag...


... og som nå hadde sendt to klovnetrykk som jeg bestilte en sen kveldstime.Om du er interessert i disse, kan de bestilles her.  Kr. 90,00 for et trykk, kun kr. 160,00 for to. 
Porto kommer i tillegg.


Da disse kom 1. desember, var det den første gaven i mitt selvlagde adventskalenderKalendern blir til etterhvert som ting dukker opp og sprer litt hverdagsglede ;)


2. desember fant jeg denne flotte halsekjedet, som bare ventet på å få bli med hjem fra butikken.  Perfekt til julebordsantrekket!

3. desember var det feriedag, med tid til formiddagstur i dagslys, klesvask og brødbakst! Oppsparte feriedager gir korte arbeidsuker i nå i julemåneden.  Deilig!


Ha en flott og gledelig lørdag i denne søte adventstida.  I morgen er det allerede 2. søndag i advent :))

PS. Spent på hvilken glede som dukker opp i kalendern i dag ;)

9 kommentarer:

Tovepia sa...

Så smart!! Har du laget en kalender til deg selv, en ting pr dag?? Høres råherlig ut, og Barbros trykk er nydelge og artige.
Sannelig er jeg spent på hva som dukker opp framover:)
Kos deg og klem fra meg;)

Tino sa...

Så koselig med egen kalender.
Kjempefint klovnetrykk fra Barbro, hun er kreativ og flink.
Ha en andre adventshelg!
Klem T

Ulla-Bella sa...

Fine valg til din egen kalender:)

Berit sa...

Hei!
Så smart kalender du har!...og med så fine gaver,da. Artige og fargerike klovner....og et nydelig smykke. Må nok titte innom igjen om noen dager å se om du har fått / funnet flere fine gaver. Ha en fin lørdagskveld.
Berit

Beate sa...

Pakken nordover er sendt, og oppi der kan det jo hende at det ligger noe som kan være et lite bidrag til "kalenderen"... Enjoy! Klem...

Tonemor sa...

Sånn kalender hørtes fantastisk ut.
God søndag
Klem Tone

ide-puffen sa...

Jepp den kalenderen adopterer jeg!! Herlige fargerike klovner. Skulle hatt en slik på badet...må jo bare bli glad da.
Her brygges det hveteøl i dag. Blir en berusende flott jul ha ha ha. Bra vi har stor familie som kan serveres.
Fin søndag
klem

Josefine sa...

Så fin pakke du fikk i posten, herlig trykk fra Barbro! Og så lurt det høres ut med egen kalender, det fikk jeg også lyst på, en god ide:))

Kos deg videre i adventstiden, stor klem fra meg

Tulip sa...

Flott klovnetrykk:)

Koselig med pakke i posten, jeg blir alltid så glad av det!

Related Posts with Thumbnails

Følgere