lørdag 31. desember 2011

Takk for det gamle, velkommen til nytt år...

Nytt år i vente :) Bare noen timer til, så kan vi skrive år 2012.


Som nevnt tidligere, gikk julaaltfor fort. :)  Her på bloggen, ble det ikke lagt ut bilder i løpet av julefeiringen fra hytta.  Grunnen er ganske enkelt mørketida og dårlige bilder.  Det var helmørkt i år, med regn og regn og regn og vind..


De eneste julebildene i år er da tatt i hallen hjemme :)  Etter lang pause fra oppussingsbilder i huset, skal dere få ett ;)


Etter at mannen i mitt liv knakk armen i høst, har jeg fjernet tapet fra veggene i hallen og trappeoppgangen til loftet.  3 lag med tapet skulle bort.  Det var litt av en jobb... Puh.. Og mange kilo papir.. Mijøtjenesten må være glad for å ha fått mange sekker brennbar søppel ;)


Før jul fikk jeg denne gyngestolen av ei venninne, som ville bli kvitt den. OK, tenkte jeg, den passer utmerket inn i hallen hjemme for tida...  Har endog også tatt fram en av stol-skinnfellene :)


Juletreet (joda, det er plast) har vi ikke pynta på mange år, siden vi alltid tilbringer julehøytiden på hytta.  Men på grunn av "shabby chic"-stilen som preger inngangen, er treet pyntet i årDer lyser den opp så fint under trappa (vi har jo heller ikke lys i hallen under oppussinga).


Rett før jul fikk vi satt malertapet på noen av veggene i hallen. Det blir nok å gjøre når hverdagen starter etter nyttårsfeiringen :)

Etter disse julebildene, vil jeg ønske alle mine venner et riktig godt nytt år!!!! Kvelden feires i godt selskap hos gode venner.  Hva som serveres, forblir hemmelig til selskapet starter ;)


Avslutter med å legge ut oppskrift på velkomstdrinken vi serverte ved fjorårets nyttårsfeiring ;)  Smakt til av mannen i mitt liv og meg.  Navnet ga seg selv
Enjoy og kos dere

11 kommentarer:

Stubbetufsa sa...

Ønsker dere en sparkling kveld og et godt nytt år blant venner!
Klem!

Tovepia sa...

Takk for trivelig lag i 2011, og et godt nytt år ønskes deg og dine!!
Nyttårsklem fra meg;)

Tonemor sa...

Godt nytt år til deg og dine.
Klem Tone

Ingrid Tunheim sa...

Ønsker deg og dine et godt nytt år....

Marianne Dragon Waagan sa...

Heisann:)
Så koselig at du vil være med på min giveaway...masse lykke til:)
Hallen kommer til å bli veldig fin...gleder med til å se det ferdige resultatet:)

Et fortsatt godt nytt år!:)
Klem Marianne

maska sa...

Godtnytt år til deg og dine.
Så flink du har vært. Skal nok bli godt å få det ferdig.
Ha en fin uke. :)

Turid sa...

Takk for koselig hilsen- da va 2011 historie - det begynner å bli noen år med "blogg historie" også etterhvert, trivelig er det iallefall å holde kontakten med mange , ganske så mange faktisk over flere år.
Du får ha lykke te me oppusing no ettersom hverdagan snik sæ inn på oss- æ ser frem til spennende bilder fra dæ! Ha ei flott første uka i Januar!

ide-puffen sa...

Kjempefin gyngestol du fikk.
Det er superkjedelig å brekke arma når man har mye handy man skulle ha gjort. Vel uansett i grunn. Arma mi er heldigvis nogenlunde ok igjen, men ting tar tid.
Herlig bilde øverst ;))) Det var da noen festglade engler.
Lykke til med hverdagsstart igjen. Var tungt å stå opp i morrest, men blir godt å komme seg i seng til normal tid i kveld.
Takk for et fint bloggår og mange koselige kommentarer hos meg.
Ser fram til å blogge videre med deg i 2012 også.
Klem fra meg

Karina sa...

Takk for trivelig hilsen i bloggen min. Vi er vel ingen som glemmer de dagene i mars..

Finfine julebilder du deler. Enig med deg at fotolyset ikke er det beste på denne tiden av året, men vi får gjøre det beste utav det :)

Ha en finfin uke, den første i år :)

hege sa...

Godt nytt år!!
Wow ser du har nok å gjøre i gangen..med et gammelt hus har man skrapt litt generasjons tapet her å ja..Men blir såå lekkert når alt er ferdig..:)))

Eli Kristin Magnussen sa...

Wow, ser dere har lagt en god del arbeid bak dere.. Godt å koble ut og nyte jul og nyttår med familie og gode venner :)

Herlig sparkling velkomstdrink det der - minner meg om gele-shot, men det der er jo flytende, thi-hi. Tror jeg må legge den på minnet til en passende anledning ;)

Takk for det gamle - ønsker deg et riktig godt nytt år, Randi! Ser frem til mange koselig bloggbesøk hos deg!

Stor nyttårsklem fra meg,
Eli Kristin

PS - fin hjertevarme i innlegget over her. Supert tips!

Related Posts with Thumbnails

Følgere