onsdag 22. september 2010

Kjerring eller...?

Vi som er på Facebook blir av og til fristet til å teste oss selv.  Det er leeenge siden denne bloggersken har tatt noen test, men i dag falt blikket på disse festlige damene...


Dagens test: Er du blitt en kjerring?

Svaret er som følger:

"Du er litt kjerringaktig.

Du har nok venninner som er mer kjerringaktig, men det er noe i deg som peker i samme retning. Du er veldig ordentlig, og liker å ha det ryddig og rent hjemme. Du liker å få viljen din, og prøver sjelden nye ting. Kanskje en ny hobby eller en ny frisyre kan friske opp livet ditt?"
 
He,he... Godt å vite at noen av venninnene er mere kjerringaktig... Ny hobby? Neppe, har prøvd altfor mange ulike hobbyer og har esker stuet bort fulle av cernit-leire og isopor-kuler, akvarellmaling, perler, papp, ulike stoffer, blonder og bånd, og sist, men ikke minst garn! :) Flere som kjenner seg igjen??

Ny frisyre?? :) Fint å vite at størstesøster er frisør.. (Hint,hint) Dessuten fikk jeg gleden av å bli fornyet i sommer av frisør Chatrine, som har bloggen chatrinesliving :)
 
 
Ta kjerring-testen her på msn-com.  Lykke til :) og ha en flott torsdag!
 
PS. Har i dag handlet rocke-ring. Øver og øver, men får ikke til.. Er det en ny hobby??  Kommer tilbake med meldinger om hvordan det går med det..

PS.PS. Er man kjerring om en ønsker seg en slik flott badehette som damene har på øverste bildet?? Var ikke de hettene lekre?? Og damene med, forresten..

5 kommentarer:

Havfruen sa...

hehe...denne testen må jeg ta. For selv mener jeg at jeg ikke er kjærring, hehe:)
Rockering vurderer jeg også, kjempegøy og god trening:)
Ha en rocka dag:)
Klem:)

Stubbetufsa sa...

Helt uten test; Ja, jeg er ei kjerring, men ei rotete ei, uten sminke, jeg klipper meg ofte sjøl, men bak er det litt vanskelig!
Jeg er stiv i kroppen når jeg reiser meg opp fra en stol, og jeg er blitt fryktelig glemsk!
Men jeg har likevel godt humør, er oftest ei gladkjerring!

Ulla-Bella sa...

Haha, den testen har jeg sett på fb ja. Morsom. Det rosa hjertet var søtt:) Lykke til med rokkeringen, den virker utrolig bra på magemusklene:)

Christin og Basco sa...

Hehe, kanskje den testen burde tas.

Lykke til med rockingen :)

Klem

Josefine sa...

Hi hi... ja litt kjerringfakter kan vel ikke skade:) Damene var supre, blir i godt humør av slikt! Ønsker deg en flott uke, klem fra meg

Related Posts with Thumbnails

Følgere