mandag 27. september 2010

Møbelmekking...

En kompis pleier å si "XXX (navnet) gjør ting han ikke kan".  Liker den frasen, for det gjelder for mye man prøver seg på.. ;)


Nå har jeg begynt på et prosjekt og sier stadig "Randi gjør ting ho ikke kan..."  


Spisebordet i teak trengte sårt en oppfriskning. Nå er det pusset og oljet maaange ganger...I dag er det 5. strøket tatt :) Så får vi se i morgen, når det har tørket, om det da blir brukbart.


Ting Tar Tid, og tålmodighet er stikkordet..


Disse tilhørende stolene skal også trekkes om:) Da ei tante ville kvitte seg med møblene for flere år siden, fant de veien inn i heimen min.

Når det gjelder omtrekking, stiller snille mamma opp som spesialisten og gir god hjelp :))  Det er også hun som trakk om fire stoler også den gang for ti år siden... Se forøvrig det gule trekket som den gang ble valgt, som nå er helt ut!


Slik var det opprinnelige trekket fra midten av 70-tallet.  Egentlig litt fint, ikke sant?? Dette er et av de to siste til møblementet, som unngikk omtrekkingen tidligere. Sølvgrått er fargen på stoffet som nå er valgt.  Bilder kommer etterhvert.

Det merkes at september straks er over.  Dagene er blitt kjøligere, og det er på tide å ta frem varmere tøy... Ha ei flott høstuke.

9 kommentarer:

Tina sa...

Så flotte teakbord! Elsker den stilen, jeg... Fin blogg du har! Gleder meg til å følge deg videre! Takk for at du ble med på give awayen min! :-)

Tonemor sa...

For en jobb, håper du blir fornøyd til slutt.
Ønsker deg en virkelig flott høstuke.
Klem Tone

Barbros lille atelier sa...

Litt av en jobb, men nå er du forhåpentligvis snart ferdig:-) Kommer til å bli kjempefint, særlig med nyomtrekte stoler til. Gleder meg til å se det ferdig.

Klem

Solveig sa...

Blir nok fint dette. Rart hvordan motene skifter og gamle mønstre igjen anses som fine, mens det som var fint for noen år siden er direkte umoderne. Lykke til med resten av jobben.

Randi sa...

Spisestuemøblene blir nok kjempefine. Gleder meg til å se det endelige resultatet.

Har vurdert å male spisestuemøblene våre men klarer ikke å bestemme meg for hvilken farge jeg vil ha.
Ha ei trivelig uke!

Tino sa...

Så fint når møbler kan fornyes og komme til nytte igjen. Ser ut til at bordet ble fint og det blir nok bra med nyomtrekte stoler til.
Takk for hyggelig kommentar hos meg.

Klem T

Ulla-Bella sa...

Møblene blir sikkert fine. Trekket fra 70-tallet var jo faktisk litt tøft. Så fine votter du viser her nederst:)

Lykkeliten sa...

Et gøyt prosjekt du holder på med! Blir nok utrolig fint:) Spennende å se hvordan det blir tilslutt.

Ha en super kveld!
Klem♥

Turid sa...

Teak er jo inn igjen -bordet blir nok bra, men litt av et tålmodighets prosjekt.
Å de nydelige vottan-herlige. Synes det er litt artig å hente frem klærne for en ny sesong- nesten som med julepynten -å der er den , å se de er jo den...om du forstår-litt gla for å treffes.
En fin høst dag te dæ i Lakselv fra mæ i Loppa.

Related Posts with Thumbnails

Følgere