mandag 8. mars 2010

Hjerte-stemning....

Her i heimen har vi et hjerte som henger i "katedral" vinduet.. 

Idéen ble til her om dagen da jeg var innom bloggen til ei anna RandiHun hadde laga et perlehjerte av lysmansjetter fra Nille.  Jippi, tenkte jeg...  Herme,herme... Det er vel lov??  Men på Nille hadde de ikke lengre slike lysmansjett med bare perler... :(  Det verste er at 4 slike ble kasta under pakking av flyttelass... Gremmes!


Vel, vel, da fikk man nøye seg med det som var i butikken... Det ble et hjerte med små,små speil og gjennomsiktige glassperler fra årets lysmansjetter.  Et enkelt, ikke for overpyntet hjerte ble det  til slutt :)  Så foreløpig får det henge der til stas, kan hende dukker en annen idé opp etterhvert... :)


Et ikke-bra bilde tatt med blitz....


Ellers skjer det ikke så mye med oppussinga.  Nå venter vi på det som er bestilt; Kjøkkeninnredning - det ble Hvit høyglans fra Tema-kjøkken :). Alle vinduer skal skiftes ut og det er bestilt nye. Gulv til halve kjøkkenet er bestilt; linoleum i sjakkrutet mønster.  Hvilken type parkett det skal bli på resten av kjøkkenet, er ennå ikke helt bestemt.  Det er også bedt om tilbud på alt av rørlegger-arbeid. 

I helga ble det lagt nytt golv på soverommet vårt på loftet.  Vi valgte teppe-fliser, da golvet blir lunere.  Så får motstandere av teppegulv mene sitt ;)  Dessuten blir det sparklet og pusset i vaskerom og bod. Må nok innrømme at fruen i huset er fritatt for det arbeidet, men hun har dog gått tur med Burre-gutt i blåst og snevær i stedet :))))Hjertelig  god aften til dere uansett vær :)

6 kommentarer:

Christin og Basco sa...

Nydelig hjerte du har laget :) Og det kjøkkenet må jo bli knallfint (var inne og sniktittet). Det er litt av en jobb dere har foran dere, men det må være utrolig artig å kunne forme alt selv.
Klem :)

MajorogMeg sa...

Hjertet var råfint:)) Og gjorde seg veldig i katedralvinduet ditt:)
Kjøkkenet høres lekkert ut, det gleder jeg meg til å se. Høyglans er lekkert:)

Tepper trenger ikke være dumt det sjøh..tror de "lærde" strides her.
Ha en flott tirsdag, her er det kuling...og stingene til Major skal taes i kveld. Dyrlegen hadde ikke tid i går.
Klem fra meg:)

Tovepia sa...

Takk for koselige kommentarer;)
Så flott, tror jeg kan komme til å herme litt jeg også, for jeg har faktisk noen slike med perler, tror jeg.
Ha ei super uke videre og klem fra meg;)

Barbros lille atelier sa...

Så nydelig hjerte du har laget! Super ide!

Villblomsten sa...

Nydelig hjerte :-)

ide-puffen sa...

Du det ble jo like fint med disse speil dingsene rundt. Ser du skal ha sjakkrutet gulv på kjøkkenet. Det har jeg hatt på to kjøkken før og skal ha det igjen her. Det er det tøffeste jeg vet på et kjøkken og det er klassisk gulv for kjøkken faktisk. Blir bra ja.

Kos deg

Randi

Related Posts with Thumbnails

Følgere