mandag 1. mars 2010

Ombygging på gang....

I kveld er det atter en gang tent masse lys her i heimen.  Vi har etter flyttingen ikke fått satt opp alt av el-lys, da vi vil bo oss til  før vi lager hull i veggene :)


Det er par rom i nyheimen som ikke er presentert tidligere på bloggen.   


Velkommen til stue nr. 2 :))  Den er ca. 35 kvadratmeter stort.


Unnskyld rotet! Men her er det restaurering og ombygging på gang! I denne stua blir det etterhvert nytt bad, soverom, vaskerom og en liten gang.


Det er allerede laget hull til dør fra "ny vaskerommet" til "ny boden".  Der det i dag er laget dør, har det vært en skyvedør tidligere.  Det ble oppdaget da hullet i veggen ble laget.  Skyvedøra var helt fin og unngikk skader da hullet i veggen ble laget :))  Den blir mest sannsynlig brukt i garderoben senere..


På andre sida av hullet i veggen, er vaskerommet.  Men vaskerommet skal som sagt flyttes inn i stue nr. 2, og blir erstattet av bod.  Henger du  fortsatt med??


Nå er vi i kammerset.  Panelen er revet.  Bak panelen dukket det opp et vindu og en ventil.  Veggen mellom kammerset og eksisterende kjøkken har tydeligvis en gang i tida vært en yttervegg.  Under "vinduet" skal komfyren stå  sånn omtrent :)


Liker dette "katedral"-vinduet mellom hallen og hovedstua.  Skal etterhvert henge noe her.  Har fått en idé etter et blogg-besøk i kveld :)))  Hva det er, vil jeg ikke avsløre ennå :D 

Gamle huset har også fått ny dame-eier i dag.  Gratulerer til henne og ønsker henne til lykke med sitt nye hjem :) *glede*

Ha en flott mandagskveld nå som OL er slutt og alt faller til normalen igjen :)))  

2 kommentarer:

ide-puffen sa...

Mye jobb å pusse opp ja, men det blir herlig når dere blir ferdig. Blir spennende å se fortsettelsen.
Takk for hyggelig kommentar inne til meg.
Ha en fortsatt fin oppussingsuke.

Hilsen
Randi

MajorogMeg sa...

Dere står på ser jeg:) Spennende og pusse opp gammelt hus da, når det plutselig dukker opp ting bak lukkede vegger. Åpningen med lys var stilig, enig med deg.
Ha en flott tirsdag, klem fra meg:)

Related Posts with Thumbnails

Følgere