onsdag 10. mars 2010

Stretchlakenbretting og småstrikk..

Jeg har fått spørsmål om hvordan det går med re-designkjolen jeg holder på med.  (Skrev om den  for en og en halv uke siden) Overdelen (selve livet) er ferdigstrikket, men skulderstykkene må syes sammen.  Ermene skal påbegynnes, det blir kun korte ermer :)


Detaljer for pynting er ennå ikke bestemt.  Jeg har sett noe nydelige hekleblonder på en jakke, kan hende det er det som blir rundt halsen og ermene.  Da passer det ikke med for mye annen pynt, det kan bli for mye av det gode :)) 


Hvis det ikke blir de blondene, er sannsynligheten stor for at det blir et hjerte i front Det rosa hjertet er nå tovet, og det ble så søtt ;)


En artighet jeg har lyst å fortelle om her på bloggen forresten;

Her om dagen kunne en lese på siste sida i Finnmark Dagblad under Si din mening - det er Oddingen som lurte på følgende:

"Dok mærre no mye om d ska være sykhus her eller der, og om kor flyplassen ska ligge....men har nån av dok kverulanta prøvd å brette et jævla STRETCHLAKEN....!?! Æ blir så forbanna hver gang..uansett ka man gjør ..så blir d en helsikes korv til slutt!! Har prøvd alt... strøkke dm, hadd dm under hjulet på traktor`n, stampa dm,banka dm med veistikka... og joda.. fanskapet ligg fortsatt der i en KORV!!!  Er d mulig?!  Nån som har et godt tips...for d et jævlaarb å ta strekket bort hver gang dm ska i skapet..."


Svaret kom par dager senere, anonymt sådan:

"Stretchlaken-bretting: e man to så blir det penest, og tar mindre plass i skapet. E man alene kan man gjøre likens, men blir ikke like vellykket. Ta tak i hvert deres hjørne, strekk lakenet godt ut. Brett det en tre fire ganger, til det er ca 30 cm. bredt. Den ene står i ro og holder sin ende, den andre ruller lakenet samtidig som en passer på å holde det stramt. Når man er ferdig ser lakenet ut som en pølse. Tar liten plass i skapet :-) lykke til med brettingen!"

Så vet vi det.... ;)

(Beklager om noen blir støtt av kraftig språk fra Oddingen, men han har tydeligvis hatt behov for å får ut litt frustrasjon... )


Da er det bare på tide og si god natt herifra.  Ha søte drømmer uansett om du har et glattstrøkent stretchlaken eller et som bare er i en korv :D

4 kommentarer:

MajorogMeg sa...

Herlig nordnorsk humor:) Skal love deg jeg har flira godt av innlegg i lokalavisa her også:)
Prosjektet ditt ser meget bra ut:)
Go`natt herfra, ønsker deg en god natt med søvn i huset ditt:) Major snorker og snart gjør jeg også det...sover iallefall:)
Klemmer:)

Christin og Basco sa...

Herlig humor ;)brette stretchlaken er ingen enkel oppgave, nei.
Er sikker på at kjolen blir knallfin :)

Tulip sa...

Hehe...nei stretchlaken ække greie å brette. jeg bare snurrer dem rundt til en stor ball og strammer rundt. Går så greit atte...selv om de ikke ser så pene ut! Pytt...de ligger jo inni et skap!

Håper du har hørt fra din hemmelige venn,og at du har husket på den som er din venn!

Klem

EllenSand sa...

Oi, For et spennende prosjekt. Gleder meg til å se det ferdig :)

Related Posts with Thumbnails

Følgere