onsdag 20. januar 2010

Bløtkake på en (nesten) helt vanlig onsdag...


Vi skal flytte!!!

I går har vi kjøpt hus - ikke helt planlagt, men slik ble det. Forrige torsdag var vi på visning, og etter en budrunde var huset plutselig vårt!

Mens vi var på jobb i dag, hadde snille mamma vært innom med 2 btkakestykker, hjemmebakt selvfølgelig, akkurat nok til at vi fikk markert kjøpet :)

Det blir mye titting på både hustegninger og prospekt! Og nå står oppussing på kalender`n straks etter overtakelsen. Så alle andre prosjekter, som f.eks skinnfellsying ,vil bli lagt til side!

Hjemme hos ser det nå slik ut. Har begynt å pakke, og vil måtte gjøre det framover. Puh! Men noe skal en da ha å gjøre!

Kommer tilbake med bilder fra "ny-huset" senere. Forhåpentligvis med både før og etter-bilder

:) Hørs!

5 kommentarer:

Liss sa...

Å så artig med nytt hus. Gratulerer så mye!! :)

ChatrinesLiving sa...

Heihei!
Tusen takk for alle hilsninger i bloggen, og ikke minst på FB:)
Grattis med nytt hus!
det er alltid gøy å flytte! Å pusse opp å alt det der:)
Du må bare skynde deg å komme med bilder!

Den genseren som Beate har strikket, haha:)
Ja det skulle jo være sånn i den tida. Har jo sjøl liggende flere eksemplarer i skapet;)
Sy den om til pute! Blander du i litt stoff eller tovet strikk, så få du helt sikkert minst et par puter. Du kan jo også blande inn perler og bånd også, det er jo knallfint. Her "hagler" det med ideer ser du:)

For tiden hekler jeg, sånn litt av hvert, men mest bestemorrute pledd til sommeren. Har blitt hekta på Gossip Girl (ja du hører rett;) ehh) så da sitter jeg forran pc en i timesvis å ser episoder mens jeg hekler.

Ellers går det i ett på jobb, og hår kurs om kveldene. Det er kurstid nå, ja om alle nyhetene for 2010. Det er jo litt gøy det også. Man må jo holde seg oppdatert. Mye av det nye er jo litt for spes til å klippe på kunder da, men gøy å se likevell.

I dag skulle sola endelig komme, men det er typisk at det er leeenge siden vi har hatt så mye tåke som i dag... Verden ute er rett å slett difus, man skal gå bra nærme for å se noe i det hele tatt. kansje i morra kommer sola, håper det...

Lykke til med den pakkinga:)
Klem, klem fra meg!

Edel sa...

Hei, så spennede med eget hus og egen hage. Klart det e litt arbeid foran dokker men det e vel bare koslig det.

Beate sa...

Å ja,-kommer inn med kake.Heldig er du som bor nært slekta.Kom på at det ligg kake i fryseren fra sist dere var her.Knut har forresten også sånn genser i mosegrønt. Kan sikkert få den. Lykke til med flytting, det blir vel stas...

Randi sa...

Jaaaa! Den mosegrønne genseen må æ bare få tak i! :) Takk for forslaget Chatrine! Det kan jo bli nye puter i vårt nye hjem :) Har også sett at man trygt kan ha både hvitt, rosa og lysegrønt nu framover. Så den hvite og mosegrønne kan bli fine puter. Trur æ må sy sammen noen av sauskinnene også, som de putene hadde passet perfekt sammen med... :) Eller det kan bli et teppe! Her fikk jeg plutselig mange idèer!

Related Posts with Thumbnails

Følgere