tirsdag 26. januar 2010

En dramatisk kjærlighetshistorie....

Ute har stormen Ask overtatt! Egentlig er det deilig innevær... Det er ikke en gang vær til å pakke flyttelass (he,he... en grunn må man ha) Nå er det bare å innta sofakroken med en bok.

Akkurat nå leses bok nr. 9 i serien Polarnetter, og som det står på baksida av boka, er "en dramatisk kjærlighetshistorie" fra Svalbard, hvor hovedpersonen Tora opplever både kjærlighet og dramatikk . Lettleste pocket-bøker foretrekkes her i heimen for tida.

Stearinlys skaper kose-stemning ;) Og apropos Svalbard; Polare isbjørner...

... kan skape litt dramatikk om en skulle støte på en ordentlig en.

Ellers planlegges kjøkken og bad en uværskveld. Så dette flotte kjøkkenet fra 50-tallet i Hjemmet, nesten et drømme-kjøkken;

I "ny"-huset er fremdeles kjøkkeninnredningen fra byggeåret ´68. Rommet er også lite. Det skal utvides og bli dobbelt så stort. Dessuten blir det vel mest sannsynlig kjøkkeninnredning fra IKEA. Vi har tegnet, sett det i 3-dim bilder, bygget på, fjernet, telt og målt. Det må planlegges nøye, så sluttresultatet er ennå ikke klart. Fargen er ihvertfall bestemt; det skal være hvitt med grå eller svarte benkeplater. Dessuten har fruen lyst på sjakkrutet flisgulv i ny-kjøkkenet.

Hvitt ser det også for at det nå endelig blir ute! Endelig kommer sneen, så får vi håpe den blir liggende noen måneder framover..

Kos dokker der ute uansett vær :)

1 kommentar:

Edel sa...

Den serien holder æ også på å lese, kjempe spennede. Æ blir så engasjert at man blir irritert når ho starter alene fra jakthytta og skal gå til Longyerbyen.

Kan tenke meg det er spennede å planlegge kordan det skal se ut i nyhuset.Masse planlegging og finne smarte løsninger.
Hørte du e på reisefot, god tur.

Related Posts with Thumbnails

Følgere