tirsdag 5. januar 2010

Fra hæl til hals...

Etter en fin jul og en deilig lang nyttårshelg, har vi brått hverdagen. Jula er allerede ryddet bort. Med den kulda vi har nå, frister det ikke å ta trimtur ute heller. I ettermiddag var utetemperaturen -22,5 gr. Brrr! Så hva skal man da finne på? Strikkenissene er også lagt til side for å bli tatt fram når jula nærmer seg (og det er det mange måneder til ;D )


De huslige syslene går sin gang. Ved gjennomgang av ullvasken ser det ut for at noen lester må stoppes! Vel... ikke det mest spennende, men dog ikke kjedelig som stryking!

Hull.. og hull...


Har en stund gått med tanken å strikke en hals. Var en stund innom tanken om å kjøpe garn, men kom på at jeg jo har en stor samling med uferdige produkter og masssse garn! Etter å ha rotet gjennom mange poser med halvferdige strikketøy, falt valget på dette garnet .Dusrosa Mimosa garn fra begynnelsen av 90-tallet som skulle har blitt genser. (Vi kan vel kanskje være enige om at den er allerede "ut"?) Vet ikke helt hva jeg skal gjøre med denne halve bolen, like greit å ta av strikkepinnene, slik at de får gjøre nytte for seg. :)


Halsen er allerede blitt noen centimeter lang. Strikkearbeidet var mer fristende enn stoppingen. Men nå er det på tide å ta frem nål og få stoppet lestene.
Ha en fortsatt god arbeidsuke :)

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails

Følgere