lørdag 16. januar 2010

Tid for hollandsk...

Lørdagskveld og tid for noe godt. Etter jula og nyttår med masse kraftige måltider, er det på tide med noe enkelt. En ostefondue er en fin erstatning for lørdagspizza. Jeg bruker oppskriften på Hollandsk fondue;

Hovedingrediensene er selvfølgelig ost! Og loff og hvitvin!

Tilbehøret er grønnsalat med masse deilige cherry-tomater.

Fondue-gryta har jeg fått i jule-gave på begynnelsen av 90-tallet og er kjøpt fra Spar-kjøp. Den passer fint til oste-fondue.

Det er servert.... nam, nam....!

.. og det serveres hvitvin til (dette fordi vi allerede har åpnet en flaske, synd å måtte tømme ut) Men rødvin passer også til, og er kanskje meste vanlig å nytes med denne retten.

Må bare få fortelle at hvitvinen er nesten årgangsvin. Vi hadde glemt å handle i dag denne viktige ingrediensen! Og da måtte vi åpne denne flaska som bare har blitt liggende i kjøleskapet i mange år. Dette fordi flaska var så fin... Var sikker på at den var blitt ødelagt, men den va helt god!

Nå er det Melodi Grand prix på TV`en fra Bodø. Deilig å være hjemme og bare nyte lørdagskvelden! Ute er det igjen blitt kaldt og masse vind.
Kos deg du også fortsatt! :D

1 kommentar:

Monicas sa...

åh..koselig med nytt bekjenskap...korsang e arti du...er med i ett kor her i bygda, samt et damekor som er samla med folk fra bodø som skal kun synge abba sanger..råarti..men mye pugg....kommer tilbake her ja,..nesten så æ fikk vatn i munn av bildan a maten du viser

Related Posts with Thumbnails

Følgere